Dobra vest! Sada postoji nov nacin da efektno kombinujete i usmerite energiju vasih kristala. Koriscenje kristalne mreze, one koja kombinuje energije kristala iz odredjenog reda, forme i strukture, ce u velikoj meri pojacati moc I energiju vasih kristala. Kao razlika izmedju jednog igraca na fudbalskom terenu I celog tima, tako i Kristal sam po sebi svakako da ima energiju i sposobnost, ali kada je deo dobro izgradjene mreze njegovi efekti mogu da se kombinuju sa drugim kristalima kako bi stvorili mnogo mocniji efekat. Sta je kristalna mreza?
Kristalna mreza je raspored kristala na odredjenom geometrijskom obliku koji usmerava univerzalnu zivotnu silu na odredjen nacin u odredjenu svrhu. Duzi odgovor bi bio...
Kristalna mreza je predefinisani skup vise kristala rasporedjenih u sveti skladni geometrijski odnos. Ova kombinacija i raspored kristala tezi da sinergetski preobrati i usmeri spoljasnju energiju u ujedinjeno energetsko polje u korist odredjene potrebe. To ujedinjeno energetsko polje koje je stvoreno omogucava vibracione interakcije kristalnih energija sa aurom, duhom i umom ljudskog tela u skladu sa propisanim planom lecenja i wellness­a.
To bi bio duzi odgovor. Mozda bi bilo dobro da se zadrzimo da kracem odgovoru – da je kristalna mreza raspored kristala u odredjenom geometrijskom obliku koji usmerava univerzalnu zivotnu energiju na odredjeni nacin u korist odredjene svrhe. Zasto mi je potrebna jedna kristalna mreza?
Kao sto smo ranije pomenuli, jedan Kristal kad je pravilno pripremljen i koriscen moze biti mocan izvor energije za mnoge svrhe. Medjutim, nekad je potrebno vise. Kombinovati snagu I energiju kristala moze biti zbunjujuce. Moze biti teze razumeti i efektno aranzirati kristale. Kristalne mreze resavaju ove poteskoce. Ako je mreza pravilno konstruisana, bicete u mogucnosti da upotrebite njenu sposobnost da sa lakocom usmerava i uvecava univerzalnu zivotnu energiju.
Necete morati da brinete o konfliktnim energijama ili losim aranzmanima koji rasipaju energije. Umesto toga, samopouzdano cete se koristiti vasim kristalima. Sastavni delovi kristalne mreze
Kamen Fokusa
Kamen Fokusa je kamen ili kristal koji se nalazi u sredistu mreze. Njegova svrha je prvenstveno da skuplja, usmerava i pojacava univerzalnu zivotnu silu i kanalise je u nasu kristalnu mrezu. Kamen Fokusa je deo nase kristalne mreze koji okuplja tu energiju i povlaci je na dole i na unutra stvarajuci u sustini opadajuci talas od povezane energije koja je pojacana preko kristalne energije unutrasnje mreze. Energija koja tece iz Kamena Fokusa je onda prilagodjena i oblikovana energijom boje Kamena Fokusa I oblikom same kristalne mreze.
Kamen Puta
Kamenje koje strogo okruzuje centralni kamen na Stazi se naziva Kamenje Puta. Oni su veoma vazan element mnogih mreza. Kamen Fokusa privlaci zivotnu energiju i oblikuje je i preusmerava preko svoje energije boje i salje je dole niz Stazu do Kamenja Puta. Kamenje Puta dalje prilagodjava energiju. Ono sto oni rade je slicno pumpi za vodu. Voda tece niz cev, ali kada dodate pumpu tok se moze prilagoditi i pojacati. Kamenje Puta cini upravo to – pojacava i dalje modifikuje univerzalnu zivotnu energiju koja tece kroz mrezu. Njihovi efekti, kao i kod Kamena Fokusa zavise od resetke njihove kristalne energije kao i njihovih zraka boja.
Kamen Zudnje
Kamenje Zudnje je najudaljenije kamenje na kristalnoj mrezi. Oni predstavljaju krajnje stanje zbog kog je kristalna mreza konstruisana. Izbor Kamenja Zudnje je zasnovan na specificnoj krajnjoj svrsi kristalne mreze. Ovo kamenje prikuplja energiju koja je fokusirana i oblikovana Kamenom Fokusa, Kamenjem Puta i Stazom. Oni daju univerzalnoj zivotnoj energiji finalni oblik i usmeravaju je ka zeljenom ishodu kristalne mreze. Oni su izabrani na slican nacin kao i Kamenje Puta – po resetki njihove kristalne energije I po boji njihovih zraka. Kamenje Zudnje je cesto kamenje koje se samostalno koristi kako bi se nesto postiglo. Medjutim, kada se koristi vise njih, kada se “hrane” fokusiranom i pojacanom energijom to im daje mnogo vise snage da ostvare svoj cilj.
Staza
Staza se sastoji od linija energije koja tece kroz kristalnu mrezu vodeci energiju iz Kamena Fokusa, kroz Kamenje Puta do Kamenja Zudnje. Staza je putovanje ka zelji kojoj tezimo. Staza je provodnik energije koji se oslanja na svetu geometriju kako bi uskladila, prenela i usmerila nasu eneriju kako bi se nase ceznje ostvarile. Staza je protok energije u odredjenom dizajnu mreze. Staza prati linije mreze. Ona povezuje kamenje u Sablon Zivota. Dolazi se do sinergije kad se Staza uskladi sa energijom matrice kristala na mrezi. Sistem energije koji proizilazi kao rezulata ima veliku snagu. Univerzalna zivotna energija je skupljena, fokusirana i pojacana dobrom konstrukcijom kristalne mreze sa Stazom koja efektno kanalise nasu energiju. Staza je izvedena iz oblika mreze. Postoje razni dizajni kristalnih mreza. Svaki ima specificnu svrhu i znacenje. Krugovi, kocke, trouglovi, Seme zivota, Cvet zivota, heksagon, pentagon, spirale, mandele, Boromejski Prsten, Asok cakra, Horusovo Oko i razne druge koje su podjednako snazne i korisne. Svaka ima svoje specificno znacenje i moc. Ucenje Svete Geometrije pokazuje nam pravilnu upotrebu svakog od ovih dizajna mreze.
Vizuelno
Nasa kristalna mreza je obogacena kako dizajnom tako i sablonom boja. Dakle, sve nase mreze treba da budu izgradjene na odredjenom Vizuelnom utisku. Mreza konstruisana kako bi pospesila nase zdravlje moze biti poboljsana pozadinskim scenama snaznih aktivnosti i zdravlja koje zelimo da postignemo. Mreza koja treba da uveca bogatstvo se moze poboljsati pozadinom novca ili materijalnih stvari kojima zudimo. Pozadina daje oblik, formira nase ceznje. Sve mreze mogu biti poboljsane dobrom vizuelnom pozadinom.
Zakljucak
Dakle, to je to u sustini. Kristalne mreze su snazna orudja za koriscenje univerzalne zivotne energije kako bi ostvarili vase ciljeve i zivotne snove.

Broj 3 se smatra svetim u mnogim kulturama. On predstavlja drugi dan Postanja. On je mocan instrument koji predstavlja puno koncepta: Sveto trojstvo, porodicu, rast i druge elemente Postanja.
Za potrebe koje su povezane sa biljkama i zivotinjama, koristimo mrezu zasnovanu na pentagonu. On pomaze da procveta vrt, da zetva bude sto izdasnija, stiti od bolesti, stiti floru i usmerava univerzalnu zivotnu silu ka organizmima koji nisu ljudskog porekla. Dakle, svaki od ovih oblika ima svoje istorijsko znacenje i namenu. Sve mreze ovde u Kristalnom trezoru su napravljene po odgovarajucim sablonima za cilj koji treba da postignu. Dakle, naucili smo da je potrebno da razumete concept kombinovanja kristala kako bi uspesno pravili mreze namenjene odredjenoj potrebi i cilju. Ovo znanje se stice kombinovanjem kljucnih karakteristika energije kristala i znacenja elemenata Sablona Zivota. Mogla bi cela knjiga da se napise o ovome. Zapravo, upravo se radi na tome, knjiga je u procesu stampe. U medjuvremenu, nije toliko bitno da znate teorijski deo kako bi mogli da imate svoj kristalni grid.
Za narucivanje svog licnog kristalnog grida mozete se javiti


Ja sam veliki zagovornik alternativne medicine i holistickog isceljivanja. Alternativna medicina definitivno ima svoje mesto u lecenju. Desavalo se mnogo puta da tamo gde ne pomogne konvencionalna medicina alternativna ima uspeha, a kombinovanjem konvencionalne medicine sa alternativom pun je pogodak... A sada cemo malo o kristalima. Bilo bi nemoguce da Vam kazem o svakom kristalu i njegovim lekovitim svojstvima (morala bih knjigu da napisem) ali idemo po malo svakog dana o pojedinim kristalima. AHAT - Fantastican za nesanicu, zdravlje zuba, problema sa stomakom. Moze povecati izdrzljivost i nudi zastitu, srecu, ravnotezu, snagu. Inspirise i budi talenat. AMBER - Detoksikuje telo i odlican je kod bolesti zavisnosti i alkoholizma. Moze da ublazi stres.Radi za poboljsanje opsteg zdravlja. Amber smiruje, cisti i povecava intelekt i mudrost. AMETIST - Poznat je kao kamen "trezvenosti", fantastican kod bolesti zavisnosti. Moze da ublazi bol i cesto se preporucuje kod hronicnog umora, artritisa. Dovodi mirnocu u zivot ljudi kojima je potrebna unutrasnja snaga i duhovnost, posebno kada se suocavaju sa finansijskim problemima. CITRIN - Odlican je za sve sisteme organa i poboljsanje opsteg zdravlja. Moze smanjiti nocne more kao kamen zastite i obezbedi fizicku energiju, kreativnost, jasnocu i intuiciju. Moze da se koristi kod depresije, tuge, bude um i koristan je za smirivanje raspolozenja. SMARAGD - Sjajan i zeleni Smaragd koristan je za one koji imaju nevolju sa svojim umom. Takodje, to je kamen ljubavi koji moze da promovise ljubav i harmoniju, povecava mentalne sposobnosti, mentalni fokus, romansu, veru, postenje, eliminise negativnosti. MESECEV KAMEN - To je kristal koji bi se mogao nazvati "zdravlje zene". Pomaze zenama koje su u drugom stanju, daje im zastitu, regulise hipofizu. Takodje pomaze kod zadrzavanja vode u organizmu, hormonskog balansa, kod menstrualnih problema. Mesecev kamen je kamen zastite, mira. ROZENKVARC - Jos jedan zastitnik tokom porodjaja, iscelitelj srca i emotivnih trauma. Povecava seksualnu funkciju i usporava proces starenja. Koristan kod migrena, sinusa, uha, depresije, zavisnosti. Odlican kod problema sa bubrezima... Ovo su samo neki od kristala koji se koriste u alternativnom vidu lecenja. Generalni savet je da dozvolite da Vas kristal sam izabere. Kada ga pogledate kako deluje na Vas? Kada uzmete kristal u ruku kako se osecate? Kristale treba ocistiti pre upotrebe jer morate otkloniti energiju drugih koji su dirali. Mozete da stavite kristal u posudu ispunjenom ne-jodiranom morskom soli i drzite ga 12 sati... Postoji mnogo nacina da koristite kristale ali vazno je da razumete da su kristali prirodni izvori energije. Mozete da nosite kristale oko vrata, u dzepu, drzite u kuci. Toplo Vam preporucujem Crystal Grids. Takodje veoma je vazno da kristal nema dodira sa metalom kao sto je slucaj kod nakita. Ne stavljajte svoje kristale na metalnu plocu. Bitno je da znate da kristal koji kupite bude prirodan... S ljubavlju Aleksandra Micic

design by: eclipse